Mastermate wielerronde 100 km

Op 25 mei a.s. wordt de 100 km Mastermate wielerronde georganiseerd. De start om 07:00 / 08:00 uur zal in Volendam plaatsvinden, daarna wordt er richting gezet naar onze Mastermate vestigingen in Zwaagdijk en De Goorn waar er tot 13:00 uur uiterlijk tijd is om te finishen. Vanuit De Goorn wordt er weer naar Volendam gefietst, waar de finish zal plaatsvinden. Er wordt gefietst voor de stichting Carmar uit Volendam https://stichtingcarmar.nl/,  doelstelling is om middels de sponsoring en eigen bijdrage van de deelnemers een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de Stichting Carmar. De deelnamekosten bedragen €7,50 en worden geregeld middels een Tikkie vanuit Divema.

De deelnemers krijgen bij aanvang allemaal een professioneel wielershirt met de naam van onze sponsors. We hebben specifiek voor een professioneel shirt gekozen, omdat de ervaring leert dat de deelnemers na de wielerronde tijdens hun privé ritten het shirt regelmatig zullen dragen.

Dit betekent voor de sponsors dat hun naam na de wielerronde nog regelmatig zal opduiken op de fietspaden. Iedereen mag deelnemen aan de rit, van geoefende fietser tot recreant, iedereen is welkom. Op de verschillende stempel locaties worden de deelnemers voorzien van eten en drinken en kunnen er rust momenten worden ingebouwd.

Route word digitaal toegezonden. Stempel uw kaart bij alle vestigingen en lever hem in bij finish en doe mee voor de hoofdprijs een Garmin Horloge. Na afloop is er een loterij met leuke prijzen, waarvoor lootjes gekocht kunnen worden. Hapje en drankje kunt u tegen vergoeding kopen bij de finish met de opbrengst voor Carmar.

Schrijf je nu in!

"*" geeft vereiste velden aan

Maat wielershirt*